Paraboler

Opsætning og nedtagning af paraboler

Kontakt os i dag

Paraboler

I Danmark er der nu kun én udbyder på danske kanaler via parabol. Canal Digital og Viasat er gået sammen og blevet til Allente. Vi er autoriserede montører og forhandler af Allente. Priserne er de samme hos os som hos Allente, men vi kan yderligere vejlede dig om fx placering af parabolen og installationen i hjemmet.

Se mere hos AntenneMesteren

Opsætning af parabol

Skal du have opsat en ny parabol?

Du kan frit opsætte en parabol på din grund. Det kræver ikke speciel tilladelse fra kommunen. Parabolen kan places på dit tag, husmuren eller på en mast et sted i haven – bare så længe der er frit udsyn mod sydhimlen.

TV via parabolantenne er især populært i yderområder og sommerhusområder, hvor der ikke er kabel-tv eller godt antenne signal. Med en parabol er det muligt at få god billedkvalitet overalt.

Før du planlægger at se TV via parabol og fx bestiller Allente, der kræver en parabol, er det vigtigt at du har undersøgt om det er tilladt at opsætte parabol, der hvor du bor. Hvis du har en altan, der er sydvendt kan parabolen evt. placeres der.

Det er også muligt at bestille en mere diskret parabol, en såkaldt flatdish, hvis du har en god placering til den.

Det kan også være at der I jeres forening er mulighed for at sætte en parabol på taget, som alle i ejendommen kan benytte sig af.

Kontakt os i dag

Nedtagning af parabol

Vi kan vi som eksperter og autoriserede montører hjælpe dig, hvis du skal have taget din parabol ned. Vi kører ud til dig, der befinder sig i Rågeleje, Hornbæk, Tisvildeleje, Smidstrup og Vejby. Vores montører er professionelle, høflige og effektive, så vi kan helt sikkert hjælpe jer.

Kontakt os i dag

Undgå problemer med en autoriseret montør

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få taget din parabol ned. Uanset grunden hjælper vi dig med opgaven. Der kan opstå flere problemer, når I skal have fjernet parabolen. Derfor anbefaler vi altid, at I vælger en professionel til at hjælpe med opgaven. Lad vores teknikere håndtere opgaven. På den måde kan I være helt trygge ved, at vi finder en sikker og nem løsning. Efter nedtagningen tager vi parabolen med os, så du ikke skal tænke på afskaffelsen af den.

Når man skal foretage en nedtagning af parabolen, kan man løbe ind i en række problemer. Der opstår eksempelvis huller i taget efter nedtagningen, som skal repareres. Disse huller skal man være særlig opmærksomme på for at undgå utæthed i taget. For at løse problemet fylder vi hullerne ud, selv de mindste af slagsen. Hvis du vælger os til at klare opgaven, kan du være helt sikker på, at det bliver gjort ordentligt og korrekt. Alle vores teknikere er nemlig autoriserede montører, der står klar til at hjælpe dig i Rågeleje, Hornbæk, Tisvildeleje og omegnen.