Antenner

Opsætning og nedtagning af antenner

Kontakt os i dag

Antenner

Vi er eksperter i antenner. Derfor kan vi hjælpe og rådgive dig om hvad der er smartest for dig. Her kan du læse om modtagelse af TV signal via en UHF antenne.
Skal du bruge hjælp til installation af ny antenne – eller nedtagning af en antenne – så kontakt os i dag for mere information.

Se mere hos AntenneMesteren

Opsætning af antenne

Vi kan hjælpe dig, både med levering og og opsætning af antenne.

Hvis du har en gammel antenne kan du med fordel skifte den til en ny. Der er fordi frekvensbåndet, hvorfra vi modtager tv signalet, er lavet om for et gøre plads til mobilt bredbånd.

Ved at udskifte din gamle antenne undgår du dermed støj fra mobilt bredbånd. Især 4G/5G-netværket kan have betydning på dit tv signal, da det sender på frekvenser, som tidligere har været reserveret til tv.

Antenne nedtagning

Vi kan som eksperter og autoriserede montører hjælpe dig, hvis du skal have taget din antenne ned. Vi kører ud til dig, der befinder sig i Rågeleje, Hornbæk, Tisvildeleje, Smidstrup og Vejby. Vores montører er professionelle, høflige og effektive, så vi kan helt sikkert hjælpe jer.

Kontakt os i dag

Undgå problemer med en autoriseret montør

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få taget din antenne ned. Uanset grunden hjælper vi dig med opgaven. Der kan opstå flere problemer, når I skal have fjernet antennen. Derfor anbefaler vi altid, at I vælger en professionel til at hjælpe med opgaven. Lad vores teknikere håndtere opgaven. På den måde kan I være helt trygge ved, at vi finder en sikker og nem løsning. Efter nedtagningen tager vi antennen med os, så du ikke skal tænke på afskaffelsen af den.

Når man skal foretage en nedtagning af antenner, kan man løbe ind i en række problemer. Der opstår eksempelvis huller i taget efter nedtagningen, som skal repareres. Disse huller skal man være særlig opmærksomme på for at undgå utæthed i taget. For at løse problemet fylder vi hullerne ud, selv de mindste af slagsen. Hvis du vælger AntenneMesteren til at klare opgaven, kan du være helt sikker på, at det bliver gjort ordentligt og korrekt. Alle vores teknikere er nemlig autoriserede montører, der står klar til at hjælpe dig i Rågeleje, Hornbæk, Tisvildeleje og omegnen.